lördag 6 augusti 2011

Satt här igår i min ensamhet. Barnen sov, Markus var hos vänner och mamma och pappa som hållit oss sällskap hade precis åkt hem. Tänkte jag skulle passa på att göra ett inlägg. Skrev en massa och när jag var klar och skulle hämta kortet som jag skulle visa, så hade Markus inte fört över korten till datorn. Måste verkligen lära mig detta. Lite frustrerande var det måste jag säga. Jaja! Såg klart på Holiday istället. En film i min smak.

I tisdags fyllde barnens kusin 5 år. Viktig och stor födelsedag. Denna dag spenderades på olofsbo stand. Myspys! Det blev badande och tårtkalas. Till och med så badade jag (badkrukan) och tyckte det var jätteskönt. Senare precis innan vi skulle åka hem så skulle dom ner till stranden igen och leka lite. Då råkade Vilgot ramla i vattnet med kläderma på. Alldeles genomblöt var han. Sen skulle han ju tvunget visa mig hur det hade gått till. Jag sprang så här mamma och så ramlde jag. Detta visades i lössand. Hmm! Tur det finns dusch!

Nu kommer kortet som jag gjort! Grunden rött cardstock. Mönsterpapper från My Mind´s Eye. Stansat kanten på det gröna cardstocken med stans från Martha Stewart. Badande Magnolia stämpel som är målad med Distresser och påklädd med mönsterpapper från BoBunny. Hade aldrig testat att klä på innan men det var riktigt roligt. Och ett fint rosa sidenband från Panduro.
                              Jag har oxå hjälp i pysselrummet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar