måndag 2 maj 2011

40-åring!

I helgen skulle vi varit på 40 årskalas. Men vi fick tyvärr ringa å säga att vi inte kunde komma. Vilgot har haft magsjuka i veckan. Han hade visseligen inte spytt på 48 timmar men var väldigt hänging och trött. Var ute en stund med oss i trädgården och orkade springa och leka ett tag. Men sen sov han i 2,5 timme. Nu mår han mycket bättre och han har kommit igång med maten.

Jag hade gjort ett kort till kalaset och här är resultatet.Kortet är 15x15 och stommen är i blått cardstock. Sen är det klätt med mönster papper från Graphic 45 "Times Nouveau Collection" En liten favorit hos mig. Tycker klockorna är så fina. Stämplade med olika srämplar utmed kanterna. Bakom mönster pappret och killen sitter brunt cardstock. Kanterna är "ruggade" och chalkade med Distress Ink Walnut Stain. Killen är från Magnolia och han är målad med Distresser. Tagen är nersmutsad med Walnut Stain och Vintage Photo. Sen stämplad med Inkidos Old Letter. Snöret är ett helt vanligt trädgårdsnöre. Siffrorna 40 är Chipboards stickers.
Invändig har jag använt av samma mönster papper och bått cardstock. Har stämplat med olika stämplar. Även här ruggade kanter och chalkat med Walnut Stain.


                                     Ett litet Blomsterkort


                                     
 
                    Äntligen har jag fått min persoliga stämpel. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar