onsdag 17 augusti 2011

1år!

Den 7 augusti så fyllde våran stumpa 1 år. Vad tiden går fort. Tyckte inte det var längesen jag stod på toaletten och sa till Markus att ringa ambulans. Vi firade såklart henne med familj och släkt.



Alma med paketöppning på sängen. Brukar ha svårt att se om dom är lika. Men här är det ingen tvekan på att dom är syskon! Mina goingar!



                       Lite söddigt men blir bättre om du klickar på det!




Detta kort fick hon av oss. Rosa cardstock som grund. Mönsterpapper från My Mind´s Eye. Bokstäverna är utstansade i cuttlebugen med alfabet från QuicKutz. Heter Aquarius. Använt mig av Glossy accents på bokstäverna för 3d effekt. Och lite stickles här och där.

Tack för du tittar i min blogg. Lämna gärna en kommentar. Det gör min dag!

lördag 6 augusti 2011

Satt här igår i min ensamhet. Barnen sov, Markus var hos vänner och mamma och pappa som hållit oss sällskap hade precis åkt hem. Tänkte jag skulle passa på att göra ett inlägg. Skrev en massa och när jag var klar och skulle hämta kortet som jag skulle visa, så hade Markus inte fört över korten till datorn. Måste verkligen lära mig detta. Lite frustrerande var det måste jag säga. Jaja! Såg klart på Holiday istället. En film i min smak.

I tisdags fyllde barnens kusin 5 år. Viktig och stor födelsedag. Denna dag spenderades på olofsbo stand. Myspys! Det blev badande och tårtkalas. Till och med så badade jag (badkrukan) och tyckte det var jätteskönt. Senare precis innan vi skulle åka hem så skulle dom ner till stranden igen och leka lite. Då råkade Vilgot ramla i vattnet med kläderma på. Alldeles genomblöt var han. Sen skulle han ju tvunget visa mig hur det hade gått till. Jag sprang så här mamma och så ramlde jag. Detta visades i lössand. Hmm! Tur det finns dusch!

Nu kommer kortet som jag gjort! Grunden rött cardstock. Mönsterpapper från My Mind´s Eye. Stansat kanten på det gröna cardstocken med stans från Martha Stewart. Badande Magnolia stämpel som är målad med Distresser och påklädd med mönsterpapper från BoBunny. Hade aldrig testat att klä på innan men det var riktigt roligt. Och ett fint rosa sidenband från Panduro.








                              Jag har oxå hjälp i pysselrummet.


torsdag 4 augusti 2011

Välkommen till världen!

Vilket härligt väder vi haft den senaste tiden. Gjort mycket roligt, bla så var vi på halmstad äventyrsland igår. Med oss var Markus bror med familj. Hade det jättemysig med karuseller och bad. Inte för min och Almas del. Hon gillar bara att bada i baljan i duschen. Men Vilgot han var i sitt esse! Våran lilla stumpa fyller 1 år på söndag så det är lite förberedelser dessa dagarna för kalas.

Nu blir det visning på en del kort som är till nyfödda godingar. Är inte riktigt nöjd med bilderna. Är lite söddiga.