söndag 29 maj 2011

Tonåring!

Idag har vi varit ute i trädgården lite innan regnet kom. Är verkligen trött på regn och blåst. Det enda positiva är att man inte behöver vattna i rabatterna. Roligt att gå ute å se allt som börja växa. Helst det  man själv har planterat. Snart kommer det kort på min perennrabatt som jag har gjort.

Ska visa ett kort som jag har tänkt visa för ett bra tag sedan. Fick lite pikar igår att det aldrig händer nåt på bloggen nu för tiden. Och ja jag vet det har varit lite dåligt med skrivandet. Men det ska bli bättring med det. Så nu du! Nu kommer det äntligen. Håll i dig Alex!



Kortets stomme är i svart cardstock. Rött mönster papper med olika stämplar på. Och tonåringen Alexander som är utstansad med spelbinders i cuttlebugen.

måndag 2 maj 2011

40-åring!

I helgen skulle vi varit på 40 årskalas. Men vi fick tyvärr ringa å säga att vi inte kunde komma. Vilgot har haft magsjuka i veckan. Han hade visseligen inte spytt på 48 timmar men var väldigt hänging och trött. Var ute en stund med oss i trädgården och orkade springa och leka ett tag. Men sen sov han i 2,5 timme. Nu mår han mycket bättre och han har kommit igång med maten.

Jag hade gjort ett kort till kalaset och här är resultatet.



Kortet är 15x15 och stommen är i blått cardstock. Sen är det klätt med mönster papper från Graphic 45 "Times Nouveau Collection" En liten favorit hos mig. Tycker klockorna är så fina. Stämplade med olika srämplar utmed kanterna. Bakom mönster pappret och killen sitter brunt cardstock. Kanterna är "ruggade" och chalkade med Distress Ink Walnut Stain. Killen är från Magnolia och han är målad med Distresser. Tagen är nersmutsad med Walnut Stain och Vintage Photo. Sen stämplad med Inkidos Old Letter. Snöret är ett helt vanligt trädgårdsnöre. Siffrorna 40 är Chipboards stickers.




Invändig har jag använt av samma mönster papper och bått cardstock. Har stämplat med olika stämplar. Även här ruggade kanter och chalkat med Walnut Stain.


                                     Ett litet Blomsterkort


                                     
 
                    Äntligen har jag fått min persoliga stämpel. :)